Arc

Keresés eredménye erre: ' Arc '

9 találat erre: ' Arc '

Állplasztika

.. arc harmonikus megjelenésének helyreállítását célozza.
Elvégezhető önálló műtétként vagy más arcműtétekhez kapcsolva is.
Hegyes előreálló áll esetén az állcsúcs csontos levésése és a lágyrészek csökkentése segíthet a harmonikusabb arc létrehozásához.

Gyakran végezzük az áll mérsékelt előemelését orrplasztikákhoz társulva. Egy nagyobb orr mellett előforduló csapott, kisebb állcsúcs gyakran madárszerű megjelenést ad az arcnak. Az orrműtétek során eltávolított saját szövetekből többnyire elvégezhető az áll 5-6 mm-es, mérsékelt előemelése. A saját anyagból végzett korrekciókat minden esetben előtérbe helyezzük klinikánkon az idegen anyagok felhasználásával szemben.

Orrplasztikához kapcsolva saját csontból végzett állplasztika:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az arc esztétikai korrekciója során figyelembe vesszük a meglévő arányokat.
Az arc egyes részeinek összehasonlítása után az arányok több helyen történt kicsi változatatása nagyobb hatással lehet az arc ..

Arc fiatalítás (lézeres rejuvenació)

.. arcon is megfigyelhetők. Az arc azonban fedetlen, állandóan "szem előtt" van, és ezek a jelek sokunkat zavarnak.

Mik is ezek a jelek?

Talán legjobban szembetűnőek a ráncok, melyek egy része a mimikai izmok működésének következménye.
A homlok, halánték megereszkedése elsősorban a szemöldökön, illetve a szemhéjakon látszik. A szemöldök lejjebb kerül, a felső szemhéjakon a bőr feleslege alakul ki.
Az alsó szemhéjakon táskák jelennek meg.
Az arc középső területe - melynek a fiatalos arcforma kialakításában nagy szerepe van - szintén változik. A nyakon ráncok keletkeznek.

Az arc fiatalító műtétek során a cél nem az öregedés megállítása, hanem fiatalosabb, frissebb külső kialakítása.
Hogyan érhetjük el ezt? Többféle beavatkozás lehetséges, a kisebb, átmeneti hatást biztosító eljárásoktól a nagyobb műtétekig.

A ráncok kezelésében lehetőség van a lézeres bőrfiatalító eljárás, a mimikai izmok működését időlegesen kikapcsoló BOTOX kezelés, a különböző ráncfeltöltő anyagok használatára. Ezek a beavatkozások gyorsan gyógyulnak, a napi életben nem okoznak kimaradást.

"Komolyabb" eltérések esetén az arcplasztikák (facelift) többféle formája közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet- halántékplasztika, alsó-felső arcplasztikák, endoszkópos műtétek.

Előzetesen természetesen részletes vizsgálat, megbeszélés szükséges. Implantatumok behelyezésével igény szerint akár az arc ..

Hogyan válasszunk plasztikai sebészt ?

.. arcüreg gyulladásról, asztmáról, allergiáról és  más betegségeinkről, gyógyszer érzékenységről. Mindezek az orvos körültekintéséről adhatnak tájékoztatást egy leendő páciens részére.

- Orrplasztika előtt a tervezés az egyik legfontosabb lépés. Megfigyelésem szerint az esztétikai eredménnyel elégedetlen páciensek legtöbbje nem vett részt komputeres tervezésen.
Az igényes plasztikai sebészek orrplasztika előtt a páciens saját fényképarcán komputeres megjelenítéssel megmutatják az elképzelt  változtatás várható eredményét.  Ez nagy segítség pontosítani és elképzelni a műtét várható erdményét saját arc ..

Komputer tervezés

.. arcukhoz.

Megfelelő időt rászánva az előzetes vizit során akár több orrforma is imitálható a saját arc ..

Orrműtét után

.. arc ..

Orrplasztika

.. arc karakterének meghatározó esztétikai eleme.
Csak pubertás kor után nyeri el végleges formáját., ezért a 17 éves kor előtti műtétek hosszú távú  eredménye még bizonytalan.

Az orrplasztika széles határok között változtathatja meg arcvonásainkat.
Kicsi, alig észrevehető változást okoz, ha csak az orr méretén változtatunk, de az orr formájának jellegét nem változtatjuk meg.
Megfelelő tervezéssel viszont olyan jelentős karakter változást is elérhetünk mint az alábbi képeken.

op.:
dr.Bajusz Huba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esztétikai orrműtétre jelentkezéskor sok páciens nem tudja meghatározni pontosan, hogy milyen formát szeretne.  Sokan csak azt tudják, hogy mit nem szeretnének. Az orr új formáját pontosan megbeszélni és bemutatni legjobban a saját fényképarcon lehet. Emiatt  komputer grafika segítségével a pácienssel együtt tervezzük meg a változtatást az első viziten. Erről azonban tudni kell, hogy az imitált kép, csak hozzávetőlegesen mutatja az elérhető eredményt. 1-2 mm eltérés lehet a tervezett és a végső fényképarc ..

Orrplasztika arc fiatalításhoz

.. arcnak. Emiatt orrplasztikák során bekalkuláljuk ezt a változást.
A fiatalabb korban végzett orrplasztikáknál az idő előrehaladtával is előnyösen megmaradó orrcsúcs emelést javaslunk pácienseinknek.

 

Az időskori markáns, lógó orr korrekciója pedig igen előnyös kiegészítő változtatás lehet az arc ..

Orrsövényferdülés

.. arcüreg szellőzése is. Gyakran arc ..

Plasztika.net honlapcsoport